Malerfirma København - Tværfaglig synergi med renovering af vinduer

En af vores styrker indenfor vinduesrenovering er den tværfaglige synergi, der opstår ved at samle mange fagspecialister ét sted. Vi driver også et malerfirma i København - Maler- & Entreprenørfirmaet Bendt Barsdal A/S - som har eksisteret siden 1950 og er et af de mest velrennomerede malerfirmaer i København. 

Facaderenovering - Specialitet for din maler i København

Når man driver er malerfirma, der er specialist i facaderenovering, er vi ofte kommet ud for, at folk trænger til at få renoveret deres vinduer, og deraf har vi igennem mange år samlet specialister og skaffet det helt rette værkstedsforhold. Under vinduesrenovering hører malerarbejde naturligt med, og maling og beskyttelse er altid en vigtig del for at beskytte træværk.

Vores malere har været udsat for mange typer af renovations-opgaver, og derfor har vores malermester udvidet forretningen med vinduesrenovering i København og omegn.

Malerfirmaet er kendt for at udføre meget store projekter, og vores malere er alle kendetegnet ved, at have mange års erfaring, så din bygning - indvendig og udvendig - kan komme til at se forbilledlig farvestrålende ud, og ikke mindst holde i mange år frem.

Mere end en maler i København

Maling er ikke bare maling. Det er beskyttelse til din facade og bygning, og vores malerfirmas vision er at drive en forretning hvor kunderne vender tilbage, mens vores filosofi er, at malling er mere end klattensmøreri og plattenslageri. Hos vores malerfirma i København får du ingen uventede regninger, og så har vi papirerne i orden med garantiordning, så du også har mulighed for at reklamere, og derfor ikke behøver at bekymre dig.

Har du brug for en maler i København, så besøg www.barsdal.dk, og se nogle af vores mange spændende referencer indenfor maling og lignende opgaver. Af Finn Barsdal

© Copyright 2023 | Byggeriets Vinduesrenovering ApS | Valby Langgade 221 | 2500 Valby | Tlf: 36702620 |  Powered by: Webex ApS