Byggeriets Vinduesrenovering ApS

Renovering og istandsættelse af vinduer - et bedre indblik

I det følgende tager vi dig med rundt i vores metoder og teknik. Noget af beskrivelsen kan måske være for teknisk til dig, men du er altid til at kontakte os med spørgsmål. 

Læs vores brochure om Byggeriets Vinduesrenovering ApS som PDF-fil ved at klikke på linket. (Problem med at læse? PDF-filer læses med Adobe Reader)

Total istandsættelse - Komplet renovering af vinduer

Vinduesrammerne registreres omhyggeligt i vores database. Beslag demonteres og registreres. Dernæst placeres rammerne i mikrobølgeovnen, der ikke opvarmer glasset, men derimod vandmolekylerne i træ og kit. Varmen blødgør kittet, så det gamle glas let kan tages ud.
Kit, maling, og døde træceller fjernes manuelt, så træet fremstår helt råt. Det sikrer, at den nye maling fæster ordentligt. Beslagene sandblæses og elektronsprøjemales. De kan også zinkbehandles. Denne process foretages af eksternt sandblæseri. Hjørnebånd og beslag lægges i kit, hvilket lukker totalt for luft og vand - og dermed for rust. Beslag monteres først når rammerne genmonteres. Glas isættes i ny kit.
Rammerne dyppe/grundes enten i grundingsolie med fungicider eller speciel træimprægnering, baseret på hvilken færdigmaling rammerne skal have.
 

Mindre istandsættelse af vinduer - flat for

Beslag, glas m.v. demonteres ikke. Rammerne afrenses på stedet og på en side (udvendig). Rammen afrenses for maling, på alle flade profiler letslibes for blæd maling. Udvendig vindueskit skiftes eventuelt. Bundrammen grundes med linoliegrunder med fungicider eller speciel træimprægnering.

Total istandsættelse af vinduer illustreret i otte trin

© Copyright 2023 | Byggeriets Vinduesrenovering ApS | Valby Langgade 221 | 2500 Valby | Tlf: 36702620 |  Powered by: Webex ApS