Restaurering af vinduer - Vinduesrestaurering i København

Vinduer bør Ikke kun restaureres af æstetiske og miljømæssige hensyn. Men også fordi gamle vinduer typisk er af en fremragende kvalitet og udførsel. Den bedste garanti for, at en vindue kan holde 100 år endnu, er at det allerede har hold 100 år.

Hvad er mikroteknisk vinduesrenovering ?

Læs vores illustrerede brochure

Mikroteknisk vinduesrenovering (GHEM-base) er en patentbeskyttet metode, hvor malede trævinduer opvarmes i mikrobølgeovn, så malingen og kit let kan fjernes.

En undersøgelse (By- og boligministeriets Projekt Renovering, 1999) viser at opvarmning ikke forringer træet, men tværtimod styrker det, fordi våde områder affugtes. Undersøgelsen konkluderer også, at mikrobølgemetoden er mere forsvarlig end de traditionelle afrensningsmetoder.

Byggeriets Vinduesrenovering ApS er den eneste virksomhed i Danmark, der kan anvende mikrobølgemetoden. Hos os indgår den i en tværfaglig produktion, der kombinerer traditionelle håndværksmetoder med højtudviklet teknologi. Metoden er særdeles velegnet til store såvel som små opgaver - og er der tale om en større opgave kan vi tilbyde en modulopbygget løsning, der gør det lettere at håndtere jobbet i samarbejde med andre håndværkere. Vi beskæftiger vi os primært med restaurering, ikke kun af vinduer, men også døre, porte, karme og andet træværk.

Billig i drift: Kombiner vinduesrestauration med forsatsvinduer eller optoglas

Der er flere muligheder for at kombinere en vinduesrenovation så din bygning er godt isoleret og billigere i drift. Enten kan man montere optoglas, eller man kan montere forsatsrammer med termoruder,så kan energikravene opfyldes.

Nysgerrig efter at få restaureret vinduer?

Se renovering af vinduer trin-for-trin, eller læs vores mere omfattende brochure.

Fang Finn Barsdal på Google+ eller kontakt os for uforpligtende rådgivning.

© Copyright 2023 | Byggeriets Vinduesrenovering ApS | Valby Langgade 221 | 2500 Valby | Tlf: 36702620 |  Powered by: Webex ApS